Revelion si ski in Borovets, o combinatie perfecta

In septembrie, am inceput sa cautam cazare pentru vacanta de iarna. Am avut o experienta minunata anul trecut la Paltinis, dar am intampinat dificultati in gasirea unei oferte avantajoase in Romania, desi am extins aria de cautare. Singura cerinta a fost sa putem schia, iar noi, fiind incepatori, am dorit partii potrivite pentru nivelul nostru de experienta. Astfel, am ajuns sa ne rezervam o vacanta in Borovets, Bulgaria, unde am gasit conditii bune de schi la preturi accesibile.

Cum am ajuns la Borovets

borovets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am parasit la 7 dimineata Bucurestiul si la ora 14 eram la hotel, cu cateva opriri pe drum. A fost liber atat pe drum, cat si la vama. Vigneta pentru Bulgaria ne-am achizitionat-o online, cu o zi inainte de plecare de aici si am platit pentru aceasta 15 leva.

Cazare

Hotelul pe care l-am ales pentru aceasta vacanta se numeste Festa Chamkoria, are 4 stele, 8,3 pe booking si il puteti gasi aici. Noi am platit pentru o camera Junior Suite, demipensiune + cina de Revelion si 6 nopti de cazare 1200 euro si am achizitionat pachetul de la agentia City Eventuria. Hotelul este situat la 5 minute de mers cu masina de centrul Borovets si partii si este inconjurat de padure. Faptul ca nu este aproape de partie nu ar trebui sa fie un inconvenient pentru turisti, deoarece hotelul pune la dispozitia clientilor un shuttle bus care pleaca de la hotel din ora in ora incepand cu 8.30 pana la 11.30 si are patru ore de intoarcere incepand cu ora 12:00 pana la ora 17:00. Noi am ales sa mergem la partie cu masina, locurile de parcare sunt multe si am platit 10 leva pentru 1 zi cu posibilitatea de a lua si o jumatate de zi parcare pentru 5 leva. Camerele au fost curate, micute, fara balcon a noastra (au insa camere cu balcon si acelea sunt un pic mai mari), in fiecare zi ni s-a facut curatenie si ni s-au schimbat prosoapele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top